Vores koncept

Vi anerkender værdien i at påskønne en kollega, kunde eller i ny og næ også sig selv. Men alle ved også, hvor tidskrævende det kan være at finde den eller de helt rette gaver – hvorfor det ofte ender med de samme uopfindsomme to flasker vin.

Vores værdier:

  • Vi forhandler med bæredygtige danske leverandører. Vores produktsortiment er nøje udvalgt. Vi vægter økologiske, miljøvenlige og genanvendelige produkter. En lille procentdel af vores sortiment såsom gin, rom, øl, vin og kaffebønner er af indlysende årsager fra udlandet.
  • Hos HOMEBY.DK har vi et bæredygtigt fokus, og gør alt hvad vi kan for at skåne miljøet. Alt fra indkøb til levering bliver gjort med omtanke for omverdenen. Vi benytter os af miljøvenlige emballage til indpakning samt fremsendelse af firmagaverne .
  • Vi fremmer den danske økonomi og støtter lokalt.

Som din PA på firmagaver sikre vi, at du spare tid & penge på at planlægge og indkøbe firmagaver. Vi husker dig på de vigtige mærkedage, interne begivenheder i virksomheden såsom fødselsdage, jubilæer m.m. så du ikke glemmer at værdsætte dine kollegaer, samarbejdspartnere eller kunder på en speciel dag.

Vi gør en dyd ud af, at finde den helt perfekte og personlige gave blandt vores store sortiment af danske eksklusive mærkevarer. Så uanset om det handler om receptionsgaven til 25 års jubilaren eller firmajulegaver til 1000 ansatte, kan du trygt overlade opgaven til os.

Ønsker du selv at bestille, uden at tale med os kan du både som virksomhed og privat person anvende vores webshop.

 

Vi håber denne casestory kan skabe tryghed omkring os:

Afdelingsdirektør hos GF Forsikring i Hovedstaden, Maiken Luvin, udtaler om HOMEBY.DK:

“Hos GF Forsikring i Hovedstaden er vi utrolig glade for samarbejdet med Homeby. De har hjulpet os det seneste år både med levering af gaver til samarbejdspartnere og medarbejdere. Der opleves altid en utrolig høj service hos Homeby, og deres udvalg er så stort, at der kan findes gaver, der passer til enhver smag. Desuden er Homeby super gode til at tilpasse gaverne efter modtagernes behov, sådan at det i høj grad opleves, at der er tænkt over hvem gaven skal gives til. Desuden er gaverne altid smukt og bæredygtigt indpakket, hvilket giver en ekstra god oplevelse. I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at gå på jagt efter den perfekte gave, så det er en kæmpe hjælp, at dette trygt kan lægges i hænderne på Homeby.”