Vores koncept

HOMEBY.DK er din personlige sparringspartner, når du skal købe firmagaver.

Vi kan komme forbi dig eller du kan besøge vores showroom her i Hvidovre. Eller hos vores leverandører i i enten Herning eller Ikast.

Vi tilbyder unikke nordiske varer inden for boligtilbehør, smagspakker og møbler indpakket i bæredygtigt emballage. Vi hjælper dig med alt inden for planlægning, indkøb, indpakning, kortskrivning og levering.

Se vores udvalg her på siden www.homeby.dk og find allerede nu god inspiration. Ønsker du selv at bestille, uden at tale med os, kan du både som firma og privatperson anvende vores webshop.

Vi håber denne casestory kan skabe tryghed omkring os:

Adm. direktør hos bibliotheca A/S, Sven Mønsted Hilm, har valgt HOMEBY.DK som fast personlig assistent til medarbejdernes mærkedage & kundegaver. 

Sven fremhæver bl.a.:

 ”Jeg har valgt, at vi hos bibliotheca bruger mest mulig tid på vores kunder, mens vi samtidig husker på et af vores vigtigste aktiver, nemlig vores super dygtige medarbejdere. Derfor har vi valgt HOMEBY.DK til at varetage alle de mærkedage, som vi har aftalt at fremhæve her i firmaet. Det gælder f.eks. de større runde fødselsdage og jubilæer, og indimellem også gaver til nogle af vores kunder.  

HOMEBY kontakter os 14 dage inden mærkedagen, hvor vi sammen aftaler hvad fødselaren eller jubilaren skal have af gave, og hvordan den skal leveres.

 Her til jul, hvor vi skal bruge et større antal julegaver til medarbejderne, sender vi et overblik til HOMEBY 3 uger før gaverne skal bruges, for vi skal bruge en hel del. Medarbejderne vælger herefter selv mellem en række gaver direkte på webshoppen og HOMEBY sørger for at pakke det hele flot ind, og de sørger også for levering af gaverne til vores kontorer.  

Vi er rigtig tilfredse med samarbejdet, og jeg kan derfor varmt anbefale HOMEBY til andre virksomheder.”

Vi ser frem til, at møde dig.

De bedste hilsner fra

HOMEBY.DK teamet