Julefrokost

Virtuel julefrokost
– vi har dig og dit team i fokus.

HOMEBY.DK tilbyder jer et virtuelt koncept, som gør det muligt at holde julefrokosten sammen, hver for sig. Vi arrangerer det hele for jer.

I får en julefrokost som er innovativ, underholdende, hyggelig og sjov. Eventen er baseret på den stil, der passer til jeres firma.

Hyg jer hver for sig eller i mindre grupper, tænd for skærmen og lad os
facilitere virtuel banko.

Pakkerne kan sammensættes som I ønsker det. Vi har disse muligheder I frit kan vælge imellem: Danske drinkspakker, snackspakker, vinpakker etc.

  • Takeaway julemenu fra DiningSix – dækkende i Danmark
  • House Doctor tallerkener, bestik, glas, servietter
  • HOMEBY.DKs virtuelle banko inkl. bankoopråber samt bankoplader
  • Bankopræmier: Interiør- og smagspakker fra kendte danske brands
  • Julegaven og julekortet – vi har 17.000 valgmuligheder fra kendte danske brands – I kan se forslag på www.homeby.dk
  • Bartender fra Cocktail Company, som mixer virtuelt sammen med jer og giver jer idéer til flere spændende drinks med eller uden alkohol
  • Sommelier – kom med på den virtuelle vinrejse og nyd dine fremsendte vine

Vi sender ovenstående til privatadresser og firmaadresser.

Vi går meget ind for mangfoldighed og gør altid vores bedste for at bidrage til at skabe den anerkendelse, glæde og tillid medarbejderne fortjener. Af forskellige årsager kan det være nødvendigt at mixe for hver enkelt person, hvis f.eks. personen ikke bryder sig om alkohol eller har glutenallergi etc. Vi sender til hele Europa, dog har vi ikke lavet dining aftaler uden for Danmark.

Din fysiske julefrokost

Ønsker du at afholde en fysisk julefrokost med teamet tilbyder vi samme pakkeløsning, som du kan læse mere om i afsnittet med den sorte skrift. Vi har også mulighed for at arrangere og afholde julefrokosten som en Food Crawl, hvor I besøger 3 DiningSix restauranter delt op i hold, så vi stadigvæk kan overholde de danske sundhedsmyndigheders retningslinjer. Mulighederne er mange, så lad os tage en snak om jeres behov og retningslinjer.

Ring eller skriv til Heidi på 21 44 45 95 eller info@homeby.dk og lad os i fællesskab arrangere den helt perfekte julefrokost til jer.

De bedste hilsner fra

Homeby.dk