Referencer & Udtalelser

Hos Homeby,dk lever og ånder vi, for at skabe glæde og gøre vores kunder glade. Derfor elsker vi også når vi får feedback fra kunderne.

Herunder kan I se nogen af vores referencer.

Vi er din personlige sparringspartner, når du skal købe firmagaver. Vi tilbyder unikke danske varer inden for boligtilbehør, smagspakker og møbler indpakket i bæredygtigt emballage. Vi hjælper dig med alt inden for planlægning, indkøb, indpakning, kortskrivning og levering.

HR & Office assistant hos bibliotheca A/S, Vibeke Dahl-Nielsen udtaler om HOMEBY.DK:

“Jeg har valgt at vi hos bibliotheca bruger mest mulig tid på vores kunder, mens vi samtidigt husker på et af vores vigtigste aktiver, nemlig vores super dygtige medarbejdere. Derfor har vi valgt HOMEBY.DK til, at varetage alle de mærkedage, som vi har valgt at fremhæve her i firmaet. Det er runde fødselsdage, jubilæum og kundegaver.”

“Vi er rigtig tilfredse med samarbejdet, og jeg kan derfor varmt anbefale HOMEBY til andre virksomheder.”

Afdelingsdirektør hos GF Forsikring i Hovedstaden, Maiken Luvin, udtaler om HOMEBY.DK:

“Hos GF Forsikring i Hovedstaden er vi utrolig glade for samarbejdet med Homeby. De har hjulpet os det seneste år både med levering af gaver til samarbejdspartnere og medarbejdere. Der opleves altid en utrolig høj service hos Homeby, og deres udvalg er så stort, at der kan findes gaver, der passer til enhver smag. Desuden er Homeby super gode til at tilpasse gaverne efter modtagernes behov, sådan at det i høj grad opleves, at der er tænkt over hvem gaven skal gives til. Desuden er gaverne altid smukt og bæredygtigt indpakket, hvilket giver en ekstra god oplevelse. I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at gå på jagt efter den perfekte gave, så det er en kæmpe hjælp, at dette trygt kan lægges i hænderne på Homeby.”

Adm. Direktør for JHS Consulting, Jimmi Hougaard, udtaler om HOMEBY.DK:

“I en travl hverdag, er der ikke så meget tid til at huske på forkælelse til samarbejdspartnere og kunder. Her er vores samarbejde med HOMEBY, genialt for min virksomhed. Heidi lægger standarden for service, helt oppe i skyerne og det er lige meget hvor sent, jeg kommer i tanke om at jeg skal til en reception eller kundemøde, og skal have en gave med, så ordner hun det for mig. Er der specielle ønsker der ikke er på lager, så finder hun et andet alternativ som kan bruges.
Kan klart anbefale HOMEBY til at stå for jeres virksomhedsgaver.”

Office Manager hos Universal Music Denmark, Diana Schæffer, udtaler om HOMEBY.DK:

“Hos Universal Music, har vi valgt HOMEBY som leverandør af julegaver til vores samarbejdspartnere og artister. HOMEBY kom med flere spændende forslag, så det var næsten svært at vælge. Vi følte vi var med gennem hele processen og den gode service skinnede igennem med god kommunikation og hurtig levering – også selvom vi kom med rettelser i sidste øjeblik. Vores næste udvidelse på gavefronten skal helt sikkert være deres personlige gaveassistent. Konceptet med at de hjælper med at minde os om når det er tid at fejre en medarbejders mærkedag, samt udvælger, pakker og leverer,
– det er er noget enhver travl virksomhed kunne bruge. Sender de bedste anbefalinger til HOMEBY.” 

Ejer af Karl Lund A/S, Hanne Lund, udtaler om HOMEBY.DK:

”Det kan være svært at være kreativ i en travl hverdag, når verdens bedste medarbejdere skal forkæles til jul, påske eller virtuel fredagsbar. Så det er en fornøjelse at samarbejde med Homeby, som har et kæmpe sortiment og altid kan finde den rigtige gave uanset anledning.

At de derudover også sørger for smuk bæredygtig indpakning og alt det praktiske omkring udbringning til den enkelte er ren luksus. Så kan jeg som leder bruge min tid på at drive virksomheden i tryg forvisning om, at mine medarbejdere er i gode hænder hos Heidi og hendes team.

Jeg mangler kun at give Homeby en liste over runde fødselsdage og jubilæer i fremtiden, så sørger de også for det”