Besøg os

HOMEBY.DK er din personlige sparringspartner, når du skal købe firmagaver. Vi kan komme forbi dig eller du kan besøge et af vores udstillingsområder.

Kontakt os gerne på info@homeby.dk eller ring til 21444595.

Vi tilbyder unikke nordiske varer inden for boligtilbehør, smagspakker og møbler indpakket i bæredygtigt emballage. Vi hjælper dig med alt inden for planlægning, indkøb, indpakning, kortskrivning og levering.

Udstillingsområder:

City location – Hvidovre, Gadestævnet 1, 2650 Hvidovre
På vores City location har vi ca. 100 m2, hvor du kan se et større udvalg af de brands vi forhandler. På denne location bor jeg og min familie – Vi sætter pris på at vores hjem er med masser af sjæl, mange bæredygtige materialer, rustikt og hyggeligt. Vi har blandet brands og derfor har vi også selv valgt, at forhandle brands som kan mixes og matches med andre brands.

Muubs – Herning – ring til os på 21444595 og vi mødes hos Muubs
Muubs er en af de brands vi fører hos HOMEBY.DK. Muubs skaber de objekter til hjemmet, der omfavner håndværket og oser af autenticitet. Hvert produkt har sjæl, og hver sin historie. Fra skærebræt med naturlige årer og håndlavede borde med charmerende, levende former og ufuldkommenheder til rustikke køkkenartikler i træ med naturlige knaster og uperfektheder. Guidet og drevet af en instinktiv kærlighed til skønheden og den nordiske natur, tror vi på at bevare originalitet og skabe tidløse indretningsobjekter med høj funktionalitet.

House doctor – Ikast – ring til os på 21444595 og vi mødes hos House doctor
House Doctor forener skandinavisk design med tilbagelænet bohemestemning. Her finder du materialer, nuancer og overflader, der på en meget æstetisk måde, binder din indretning sammen – i harmoni og til glæde for øjet. Alle produkter er designet in-house og oser af personlighed. Stilen er en smule provokerende og ikke alt for formel. Vi tror på, at tiden er inde til at blande elementerne snarere end at matche dem.

De bedste hilsner fra
HOMEBY.DK