HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

Ønsker du ikke at bruge for meget tid på gaveindkøb?
Så gør som ex. Bibliotheca og flere andre firmaer – brug os som din personlige assistent.

CEO Sven Hilm fra Bibliotheca vil gerne fortælle jer, hvorfor han benytter os fra HOMEBY.DK

  •  “Jeg har valgt, at vi hos Bibliotheca bruger mest mulig tid på vores kunder, mens vi samtidigt husker på et af de vigtigste aktiver, nemlig vores super dygtige medarbejdere. Derfor har vi valgt HOMEBY.DK til at varetage alle de mærkedage, som vi har aftalt at fremhæve her i virksomheden.
  •  Det gælder f.eks. de større runde fødselsdage og jubilæer, jul og indimellem også gaver til nogle af vores kunder.
  • Vi har sammen med HOMEBY.DK underskrevet en NDA (hemmelighedserklæring) og herefter fremsendt de nødvendige data HOMEBY.DK skal bruge for, at holde styr på vores mærkedage.
  • HOMEBY.DK kontakter os 14 dage inden mærkedagen, hvor vi sammen aftaler hvad fødselaren eller jubilaren skal have af gave, og hvordan den skal leveres.
    Vi er rigtig tilfredse med samarbejdet, og jeg kan derfor varmt anbefale  HOMEBY.DK til andre virksomheder”

Kontakt os gerne på info@homeby.dk eller ring til 21444595.

Vi tilbyder unikke nordiske varer inden for boligtilbehør, smagspakker og møbler indpakket i bæredygtigt emballage. Vi hjælper dig med alt inden for planlægning, indkøb, indpakning, kortskrivning og levering.

Udstillingsområder:

City location – Hvidovre, Gadestævnet 1, 2650 Hvidovre
På vores City location har vi ca. 100 m2, hvor du kan se et større udvalg af de brands vi forhandler. På denne location bor jeg og min familie – Vi sætter pris på at vores hjem er med masser af sjæl, mange bæredygtige materialer, rustikt og hyggeligt.
Vi benytter 99% danske leverandører, da det har betydning for os, at vi støtter så dansk som overhovedet muligt.

Society of lifestyle – Ikast – ring til os på 21444595 og vi mødes hos House doctor
House Doctor forener skandinavisk design med tilbagelænet bohemestemning. Her finder du materialer, nuancer og overflader, der på en meget æstetisk måde, binder din indretning sammen – i harmoni og til glæde for øjet. Alle produkter er designet in-house og oser af personlighed. Stilen er en smule provokerende og ikke alt for formel. Vi tror på, at tiden er inde til at blande elementerne snarere end at matche dem.

De bedste hilsner fra
HOMEBY.DK