Julegaver

Igen i år står vi klar til at hjælpe dig med dine julegaver til medarbejdere og kunder. Hos homeby.dk finder du et bredt udvalg af 17.000 danske, bæredygtige og kvalitetsfulde produkter, som du kan glæde dine medarbejdere eller kunder med.

Vi hjælper dig med at finde de helt rette julegaver, så du spare tid og penge.

Få inspiration til sammensætning af firmajulegaver HER

Du kan få alt fra skræddersyet delikatessekurve med lækkerier fra Nicolas Vahé, Elmelund, Karamel Kompagniet m.m. til bæredygtige interiørprodukter fra House Doctor, Meraki & Nordal Danmark.

Eksempelvis kan en sammensætning være med den lækre økologisk ENE-GIN fra Wild Destillery, tonic og garnish til den GIN-glade medarbejder.

Eller skal den kaffe-glade kunde have en Nicolas Vahé kaffe sirup, mørke chokolade trøfler og en rustik keramik krus med hank fra House Doctor?

Valget er dit! Du kan få skræddersyet firmajulegaverne helt fra bunden af. Vi sammensætter firmajulegaverne ud fra dine præferencer, behov og dit budget. Sammen finder vi den perfekte gave som falder i smag hos alle de enkelte gavemodtagere.

Hos homeby.dk har vi fokus på bæredygtighed og alt bliver gjort med ansvar og respekt for naturen. Vi pakker julegaverne pænt ind med miljøvenlig emballage og hjælper gerne med at få trykt julekort, som selvfølgelig er svanemærket.

Julen er noget helt særligt og den perfekte tid til at anerkende dine medarbejdere og kunder med manér.

Kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde dine perfekte firmajulegaver.

info@homeby.dk  eller på tlf. 21444595